Micro Teaching-special technique for preparing tat,tet 2,tet,htat 2018

Micro Teaching-special technique for preparing tat,tet 2,tet,htat 2018

Micro teaching is a important part of teacher skill. it is important in tat, tet, tet 2, tat 2 and many exams. some imp questions are given and PDF link also given.

  • 1. How long is the first phase of micro teaching?
  • Answer: Six minutes.
  • 2. What is the fourth snapman of micro teaching?
  • Answer: re-education.
  • 3. How many percentages can we remember by listening?
  • Answer: 20 percent.
  • 4. How many percentages do you remember by seeing?
  • Answer: 30 percent.
  • 5. What are the types of learning skills?
  • Answer: 22.
  • 6. How much time is given for the promotion of micro teaching?
  • Answer: Five minutes.
  • 7. Who developed micro teaching?
  • Answer: Doctor Allen and his group developed in America in 1963.
  • 8. How many groups of student in micro teaching are involved?
  • Answer: 6 to 10.
  •  
  • Micro Teaching-special technique for preparing tat,tet 2,tet,htat 2018

  • 9.Micro teaching is the situation?
  • Answer: Artificial.
  • 11. What does micro teaching mean?
  • Answer: Subtle Teaching.
  • 12. How does a skill of Micro Teaching become proficient in a skill trainer?
  • Answer: One.
  • 13. What is the teaching of microchip learning?
  • Answer: Education Skills.
  • 14. What is the process of teaching defective education?
  • Answer: Marriage.
  • 15. What does micro-teacher put under the teacher?
  • Answer: Microscope.
  • 16. What problem can be controlled from micro teaching?
  • Answer: The problem of discipline.
  • 17: What is the skill of teaching students towards the subject that the teacher wants to teach?
  • Answer: The posterior.
  • PDF link: અહી થી મેળવો.
  • Micro Teaching-special technique for preparing tat,tet 2,tet,htat 2018

Previous
Next Post »